Днiпро

11:50
Президент України Петро Порошенко під час робочої поїздки до Дніпропетровської області відвідав Державне підприємство КБ "Південне" імені М.К. Янгеля. Інформує сайт каналу "24".
11:34
Президент України Петро Порошенко під час робочої поїздки до Дніпропетровської області представив "Стратегію реформ - 2020" студентам Дніпропетровського національногоуніверситету імені О. Гончара. Інформує сайт "Сегодня".
12:50
У Дніпропетровську Служба безпеки України в результаті спецоперації затримала на конспіративній квартирі одного з бойовиків терористичної організації "ДНР".
20:38
Завтра - 21 жовтня - з робочим візитом Дніпропетровщину відвідає Президент України Петро Порошенко.
12:19
Двадцять одного невідомого солдата поховали в Дніпропетровську. Передає «Обозреватель».
12:17
Обласний оперативний штаб щодо забезпечення проведення законних і демократичних позачергових виборів народних депутатів України детально ознайомилися з ходом передвиборчої кампанії на місцях. Як повідомив керівник штабу Сергій Юхименко, до уваги бралися всі аспекти підготовки до виборів. Про це повідомляє Дніпропетровська ОДА.
11:58
У Дніпропетровській області продовжують вибухати боєприпаси, привезені із зони бойових дій. Вчора, 16 жовтня в Павлограді від вибуху загинув молодий чоловік.
13:07
Постраждалу в зоні бойових дій бронетехніку відремонтували на Дніпропетровському тепловозоремонтному заводі. Сьогодні її передали начальникові бронетанкової служби оперативного командування "Південь" Євгенію Сидоренко. В.о. голови правління Дніпропетровського тепловозоремонтного заводу Олександр Свергун відзначив, що ідея ремонтувати постраждалу в зоні АТО техніку на території заводу була реалізована спільно з облдержадміністрацією. Повідомляє ІА «Мост Днепр».
11:19
Контррозвідка Служби безпеки України затримала громадянина України, який займався шпигунською діяльністю.
10:34
Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко повідомив, що у центральному апараті МВС і обласних управліннях під люстрацію потрапляють більше 80 осіб. Про це він заявив на прес-конференції в ІА "Мост-Днепр".