Днiпро

16:31
Рішення про створення бізнес-центру ухвалене на сесії Дніпропетровської облради. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
19:49
Два роки тому в Дніпропетровську на проспекті Правди, з вини колишнього глави Зачепилівського райради Олега Токаря, сталося жахливе ДТП. Сайт "Восточный дозор".
20:20
У річницю Майдану планують поминати героїв Небесної сотні і обговорити питання з оборони Дніпропетровщини. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
23:03
Начальник Головного управління Держсанепідслужби в Дніпропетровській області Андрій Кондратьєв повідомив, що за 9 місяців поточного року в Дніпропетровській області зафіксовані 1855 випадків захворюваності населення туберкульозом органів дихання.
18:49
У вихідні (8-9 листопада) відразу в 3 районах Дніпропетровська пройшли продовольчі ярмарки. Про це ІА "МОСТ-ДНЕПР" повідомили в прес-службі Дніпропетровської ОДА.
23:48
Битва ідеологічних опонентів відбувалася під театром Опери і балету.Повідомляє сайт "Восточный дозор".
12:32
На сьогодні в Донецькій і Луганській областях зосереджені близько 4 - 4,5 млн людей. Очікується, що з настанням холодів кількість біженців в Дніпропетровській області може зрости у декілька разів. Про це ІА "МОСТ-ДНЕПР" повідомили в пресс-службі Дніпропетровської ОДА.
19:26
З метою ліквідації поборів в школах, в Дніпропетровській області можуть легалізувати батьківські комітети. Повідомляє сайт ІА «Мост-Днепр».
14:00
Служба безпеки України викрила та затримала громадянина України, який за завданням спецслужб РФ пропагував сепаратизм, сприяв бойовикам із "ДНР" та "ЛНР" у підготовці терактів на території Дніпропетровської області. Повідомляє сайт каналу «24».
11:55
Начальник Головного управління Держсанепідслужби в Дніпропетровській області Андрій Кондратьєв повідомив, що спалахів і підвищень захворюваності серед переселенців на сьогодні не зафіксовано. Про це він повідомив на прес-конференції в ІА "МОСТ-ДНЕПР".