Днiпро

14:28
Офіційного коментаря співробітники міліції доки не озвучили. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
20:32
Бійці, які захищають донецький аеропорт, подарували Марганецьким школярам прапор України зі своїми автографами. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
11:11
Співробітники Служби безпеки України затримали в Дніпропетровській області місцевого жителя, який протягом жовтня-листопада передавав за власною ініціативою представникам терористичної "Донецької народної республіки" розвідувальні дані про переміщення і дислокації на території регіону підрозділів Збройних сил України. Передає сайт каналу «24».
22:08
Службою безпеки був затриманий 60-річний чоловік. Повідомляє сайт "Восточный дозор".
18:28
Учора був оголошений конкурс на кращий проект меморіального комплексу. Повідомляє сайт "Восточный дозор".
12:40
Сьогодні в 11.00 у рамках акції "Україна - разом" у приміщенні Дніпропетровського Будинку мистецтв дніпропетровці вишиватимуть мапу України. Повідомляє сайт "Восточный дозор".
16:06
Активісти творчого об'єднання "Бий падлюку" намалювали, надрукували і відправили до зони АТО українським військовим нові мішені для стрільби. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
21:52
Українська армія повинна готуватися до активних бойових дій. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
14:46
У Кривій ріг з Німеччини у рамках гуманітарної допомоги прибула перша вантажівка з шістьма розбірними житловими модулями. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
15:02
Начальник управління забезпечення проведення реформування, організаційної роботи і роботи із зверненнями громадян Дніпропетровської ОДА Олена Лугова розповіла, що до категорії лабораторних досліджень відносяться і дослідження:патологоанатомічні, гістологічні і судово-медичні дослідження. Про це І А "МОСТ-ДНЕПР" стало відомо на місці події.