Днiпро

12:21
У результаті втрати свідомості за кермом водій дорогого позашляховика спровокував ДТП в центрі міста. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
13:34
Переселенці, які мешкають в Дніпропетровську, не "потягнуть" виставлені комунальні послуги. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
13:27
Мар'ян Блажівський розповів усю правду про розміри корупції у відомстві і хоче спокутувати свою провину в зоні АТО. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
17:53
У період з 1 по 13 січня зафіксована 71 крадіжка особистого майна громадян. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
13:52
Співробітники управління внутрішньої безпеки за торгівлю наркотиками затримали молодшого сержанта міліції, інспектора ППС. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
23:38
Учасники акції "Дніпровська коляда-2015" вирішили привітати військовослужбовців з Різдвом піснями і міні-виставою з традиційними різдвяними персонажами.
16:20
Містечко було споруджене в складних погодних умовах, але будівельники практично уклалися в один місяць. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
18:25
Розвідники служби безпеки виявили і затримали диверсійну групу. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
17:05
Батальйон сформований у березні 2014 року і несе службу на блокпостах Дніпропетровської області і в зоні АТО. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
18:13
У Дніпропетровську все ж таки відбудеться судове засідання в справі екс-прокурора Вадима Бєлого. Суд відбудеться у п’ятницю, двадцять шостого грудня, о дев’ятій годині ранку, в будівлі Бабушкінського суду. Повідомляє сайт «Восточний дозор».