Днiпро

12:48
У рамках фестивалю пройде показ театральних постановок франкомовного театру. Фестиваль відбудеться 20-21 березня в Палаці Студентів. Трупа дніпропетровських студентів також візьме участь в цьому культурному заході.
16:38
Увечері 19 березня на площі Героїв Майдану зберуться прихильники творчості української поетеси, щоб процитувати і послухати улюблені твори. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
19:08
Клуб займатиметься патріотичним вихованням молоді Дніпропетровська. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
10:00
Лідер групи "Океан Ельзи" представив свій новий проект - експеримент "Уночі". 11 березня співак і музикант заспівав 11 пісень у рамках нового проекту "Вночі". Усі пісні були написані вночі, і судячи з реакції глядачів, пришлися їм до душі. Вакарчук назвав свій проект експериментом, і судячи з усього, експеримент вдався.
20:18
Силовики полку "Дніпро-1" зуміли запобігти теракту, який планувався для дестабілізації мирної громадської і політичної ситуації в місті. Про це повідомив на сторінках мережі Facebook командир полку Юрій Береза. Він заявляє, що метою терористів було захоплення будівлі Дніпропетровської ОДА. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
12:47
Відтепер усі ремонтні роботи на транспортних магістралях міста проходитимуть під контролем правоохоронців і громадськості. Громадським активістам буде переданий графік робіт, завдяки чому вони зможуть контролювати і фіксувати поточні ремонтні заходи, оцінювати якість проведених робіт і поширювати цю інформацію через соціальні мережі.
17:32
Для багатьох жителів міста різке подорожчання проїзду в міському транспорті стало актуальною проблемою. Сьогодні біля будівлі мерії відбулися збори активістів, невдоволених подорожчанням цін на проїзд.
14:19
Транзитне містечко для тимчасових переселенців відкрилося в Нікополі. Воно розраховане на 456 людей і призначене для тимчасового проживання.Приміщення повністю готові до прийому жителів.
14:06
При штатній перевірці автотранспорту правоохоронці зупинили автомобіль "Audi-100", водій і пасажири якого були в неадекватному стані. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
16:11
За організацію «тітушек», які били активістів Євромайдану в Дніпропетровську, був затриманий замголови облради і екс-замголови ОДА. Повідомляє сайт «Восточний дозор».