Донбас

11:26
У Луганську пройшла акція протесту представників молодіжних організацій проти «свавілля» дітей впливових батьків - «мажорів». Акція, в якій взяли участь близько 50 осіб, відбулася біля будівлі міської ради. Молоді люди вимагали притягнути до суду депутата Луганської міськради Романа Ландіка, який побив дівчину.
19:57
Цих людей планують поселити в спеціальному наметовому містечку. Директор донецького міського притулку для безхатченків Микола Федорук вважає, що гостям європейського чемпіонату не варто зустрічатися з місцевими бомжами.
15:02
Чоловік пограбував ювелірний відділ донецького ЦУМу на мільйон гривень.
18:03
Вони заявили, що ніяких громадських слухань з приводу даного будівництва не було, ніяких документів на відгородження будівельниками території вони, скільки не просили, не побачили. Тому, знаючи, що законно відстоюють свої права на прибудинкову територію, на якій розташований дитячий майданчик, вони вимагали роз`яснень від будівельників і заважали встановленню металевої огорожі.
12:57
У Донецькій області у вівторок вранці зіткнулися пасажирський автобус і малотоннажна вантажівка. У результаті постраждали 12 пасажирів.
11:58
19 квітня на одній з вулиць Луганська на жінку напала самка ведмежати. Потерпіла з важкими травмами була доставлена в Луганську обласну клінічну лікарню.
14:08
У Донецьку медики врятували життя немолодій жінці, якій домашні собаки завдали важких ран і зняли скальп.
10:55
У Макіївці біля адміністративної будівлі "Макіїввугілля" близько 5.30 ранку стався вибух. Одночасно вибуховий пристрій спрацював і на території ринку.
14:27
Урядова політика економії на освіті спонукає місцеву владу до закриття шкіл. У Донбасі думають, що українська школа - це надто дорого
16:09
Партія регіонів у Донецькій області противників не має, тому чавить союзників