Донбас

13:08
У Маріуполі вперше встановили новорічну ялинку під водою. Дерево з'явилося вчора в басейні «Нептун». Це подарунок місцевих дайверів дітворі.
20:00
Серія вбивств у донецьких банках може свідчити про появу нових кримінальних структур. Міліція, вочевидь, не здатна запобігти таким злочинам. Так експерти коментують трагедію, що сталася в Донецьку напередодні.
09:18
У четвер, 29 грубня, о 15.15 у центрі Донецька було пограбоване відділення «ПриватБанку». В результаті нальоту злочинців убито 5 осіб.
12:47
Новорічний подарунок правоохоронцям: у Донецькій області, приїхавши на виклик до скандаліста, міліціонери знайшли в квартирі вкрадені речі, описані на попередньому виклику
13:56
У Будинку культури металургів під кабінетом з ноги на ногу переминаються п'ять пар волонтерів - по Дідові Морозу і Снігуроньки в кожній. Цілий місяць вони освоювали навички акторської майстерності та сценічної мови, щоб довести: вони готові вітати дітей - інвалідів, інтернатівців, з соціально незахищених сімей - з новорічними святами та Різдвом.
07:36
У рамках програми «Гордість Макіївки - майбутнє Україні» в місті обрано 60 юних макіївців, які в поточному році добилися визнання не тільки в області та країні, але й на міжнародному рівні. Хлопці брали участь у різних олімпіадах, змаганнях і конкурсах. Визначали видатні успіхи в чотирьох напрямках: науці, мистецтві, спорті та командних досягнення.
18:43
Громадська Ініціатива «Права Справа», спільно з побратимами з Громадського Об'єднання «Поклик нації», за сприяння консульства Республіки Чехії у Львові, презентували в Луганську чеську документальну стрічку «Бандерівці». Основою для документального фільму стали свідчення очевидців боротьби Української повстанської армії за незалежність України. Події охоплюють період від початку визвольного руху і до наших днів. Слід зазначити , що над фільмом працювали чеські історики та публіцисти. В основу стрічки поклали свідчення очевидців діяльності УПА й коментарі іноземних та українських істориків. Також у фільмі лунають повстанські пісні.
13:05
У Краматорську практично не залишилося наркоманів, які вживають традиційні важкі наркотики. Про це заявив головний лікар Краматорська міського наркологічного диспансеру Олександр Кузьмінський.
11:16
Позачергова сесія міськради Слов'янська ознаменувалася з'ясуванням відносин із завідувачем слов'янським відділенням Донецького бюро судмедекспертизи Костянтином Смиком з приводу того, платними або безкоштовними є послуги цієї установи.
18:03
Подібні заходи в Слов'янському державному педагогічному університеті проводять щорічно, закликаючи утриматися від прикрашання житла свіжозрубаними хвойними насадженнями.