Донбас

09:38
19 березня в мікрорайоні Гавань Маріуполя шквальний вітер з моря виштовхав кригу на берег. Брили льоду завалили вул. Гаванську та перекрили всі проходи до моря.
13:05
Протягом кількох останніх років саме 21 березня з ініціативи Державного агентства лісових ресурсів починається Всеукраїнська акція "Майбутнє лісу в твоїх руках".
09:23
Summer Sound Griboffka International Music Fest - фестиваль сучасної музики та пляжного відпочинку, головна літня музична подія 2012 року в Україні представляє серію вечірок SUMMER SOUND Live, одна з яких відбудеться в Live Music Bar LIVERPOOL 6 квітня.
14:30
У Луганськый областы виявлено факт здирництва і отримання хабара головою об'єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ).
16:31
З 12 по 21 квітня в Донецькому міському молодіжному центрі (ДММЦ) відбудеться виставка писанок «Маленьке диво».
11:30
6 березня в Луганську перед будівлею Луганської обласної державної адміністрації відбулася акція молодих активістів «Червона картка Януковичу» присвячена дворіччю перебування Віктора Януковича на президентському посту.
09:22
В Донецьку побили і пограбували організатора численних протестних акцій і лідера правозахисної організації "Союз Порятунку Донбасу" Дмитра Верзілова.
17:41
У Донецьку стартує пілотний проект забезпечення мешканців транспортом у нічний час - з 22:00 до 5:00. Міська влада хоче запустити маршрутки, проїзд у яких коштуватиме близько 4-8 грн.
16:53
Ліквідатори аварії на ЧАЕС вимагають відставки Кабміну, розпуску Конституційного суду та скасування постанови, яка у кілька разів зменшила пенсії чорнобильцям та переселенцям із зони відчуження.
09:30
Довго не платите за комунальні послуги — чекайте непроханих гостей з болгаркою чи ломом. «Донецькміськводоканалу» суд дозволив всупереч волі власників квартир, заходити до помешкань злісних неплатників з представниками виконавчої служби, міліцією, слюсарем та конфісковувати майно.