Донбас

14:44
Донецька міська рада подала апеляцію на судове рішення про скасування ліквідації україномовної загальноосвітньої школи № 111.
11:04
Голова Донецької правозахисної організації «Союз порятунку Донбасу», депутат Ленінської райради міста Дмитро Верзілов звернувся до Ворошиловського районного суду зі скаргою про визнання неправомірними дій та притягнення мера Лук 'янченка і керівництва Донецької міської ради до відповідальності за чергове необґрунтоване підвищення комунальних тарифів на вивезення сміття більш ніж у вдвічі.
13:21
Представники громадських організацій і рухів Донецької області звернулися до Президента України Віктора Януковичу та Прем'єр-міністра України Миколи Азарова з відкритим листом в якому поскаржилися на підвищення плати на комунальні послуги в Донецьку.
14:48
Вчора, 13 лютого, на офіційному веб-сайті Донецької обласної державної адміністрації (ДОДА) з'явилося повідомлення незрозумілого змісту.
11:15
Час у Донецьку і Ужгороді відрізнятиметься від загальноукраїнського на півгодини - вважає міністр з надзвичайних ситуацій Віктор Балога.
12:20
До фінальної частини чемпіонату Євро-2012 відома донецька художниця Тетяна Пономаренко-Левераш випустила унікальний графічний альбом "Юзівка. Майбутнє починається в минулому", присвячений історії Донецька і майбутнього футбольного міжнародного чемпіонату.
12:14
Це на Заході, політик чи держслужбовець, який тим чи іншим чином підкреслює свою матеріальну перевагу, ризикує позбутися професійної кар’єри. У нас же все навпаки…
10:21
Вперше напередодні Дня святого Валентина в Донецьку покажуть 7 коротких історій про любов. З 2 по 9 лютого в кінотеатрі «Кінокульт» поціновувачі побачать найкращі короткометражні творіння режисерів з усього світу. Початок кожної - 18 година. Вартість квитків - 20 гривень.
15:01
На Донеччині трьох молодиків звинувачують у вбивстві таксиста. Правоохоронці кажуть, хлопці, двоє з яких неповнолітні, напали на шофера, бо хотіли роздобути легких грошей.
22:36
У Донецьку минула найкраща клубна вечірка. Принаймні так оцінили клабери третій фестиваль діджеїв у Live Music Bar Liverpool. Ексклюзивний сет привіз Роберт Бабич з Німеччини, від музики якого донеччани просто шаленіли. Як завжди поряд з ним грали місцеві зірки.