Донбас

08:44
Понад дві сотні учасників віком від 7 до 17 років приїхали у Донецьк на Міжнародний форум дитячих балетних вистав «Гран Па». Це єдиний у Європі фестиваль дитячого балету. Він відбувся на сцені Донецького національного академічного театру опери і балету.
11:55
В суботу, 31 березня близько 200 осіб взяли участь в мітингу проти масових вбивств тварин, який відбувся біля обласної прокуратури Донеччини.
13:25
Керівництво Державного підприємства «Донецька вугільна енергетична компанія» (ДП «ДВЕК») проігнорувало рішення Міненерговугілля підвищити з 1 березня зарплату шахтарям. Про це повідомляє Профспілка працівників вугільної промисловості України.
10:03
19-20 квітня відбудуться Дні Чехії в Донбасі. В рамках даного заходу 19 квітня з 10.30 до 13.00 в Донецькій Торгово-промисловій палаті пройде українсько-чеський бізнес-форум.
12:01
Вчора влада остаточно програла апеляцію по справі ліквідації донецької україномовної школи № 111. Батьки 30 січня виграли суд першої інстанції, але місцева влада подала апеляцію, яку сьогодні вже і програла.
11:35
27 березня, у Донецьку міліціонери затримали трьох активістів Всеукраїнської молодіжної організації Фундація регіональних ініціатив (ФРІ), які хотіли провести акцію по розклеюванню листівок із зображенням Президента на знак протесту проти порушення кримінальної справи стосовно херсонських студентів.
11:03
У Краматорську, що на Донеччині, місцеві правоохоронці катували студента. Як повідомляє сайт міста Донецька, міліціонери намагались переконати 18-річного Марка Літвінова поставити підпис під зізнанням у крадіжці мобільного телефону.
14:24
За результатами опитування, проведеного фахівцями «SocioLab Grouр», 94 % луганчан регулярно дивляться телепередачі. Це на 7 % більше, ніж за даними аналогічного опитування, проведеного в травні 2011 року.
15:11
23 березня в селі Землянки Кіровського району м. Макіївка у гірничу виробку непрацюючої шахти «Бутівська», що перебуває на балансі ДП «Макіїввугілля», несанкціоновано потрапили 3 людей.
11:03
За підтримки Управління у справах сім'ї, молоді та міжнародних зв'язків Донецької міськради молодіжний центр оголосив про проведення виставки писанок "Маленьке диво". Учасниками можуть стати всі охочі віком від 14 до 35 років.