17:52
У Раді національної безпеки і оборони заявляють про можливість масових провокацій з російського боку в найближчій перспективі для створення передумов для введення в східні регіони України військових підрозділів під виглядом миротворчих сил. Повідомляє сайт «Главное».
17:41
Словосполучення що "розуміє Путіна" (Putin - Versteher),"поїздки за евтаназією" (Sterbehilfe - Tourismus) і "імміграція бідності" (Armutszuwanderung) претендуютьна титул "антислово 2014 року" в Німеччині. Про це повідомляє сайт "Главное" з посиланням на агентство dpa.
17:14
Президент Петро Порошенко в день української мови і писемності заявив, що українська мова буде і є єдиною державною мовою. "Все більше російськомовних розділяє таку позицію", - повідомив Порошенко. Про це говориться в повідомленні на сторінці президента в Facebook. Повідомляє сайт Главное.
17:04
У "Луганській народній республіці" затверджений державний герб, повідомляють місцеві ЗМІ. Про зображені на нім символи розповідає його розробник, голова державної телемовної компанії, депутат народної ради самопроголошеної республіки Тарас Компанієць. Повідомляє сайт "Главное".