18:10
26-28 серпня в Харкові пройде фестиваль екологічної урбаністики «Акумулятор». Як розповіли організатори, фестиваль присвячений проблемам міського розвитку та культурного співіснування, а також тим трансформаціям, що відбуваються в сучасних мегаполісах.
15:05
Дванадцять людей, у тому числі троє дітей, 9 липня було госпіталізовано в центральну лікарню Лозовського району Харківської області з харчовим отруєнням, повідомляє прес-служба МНС України.
22:10
9 липня 2011 р. близько 13-00 троє невідомих вчинили напад та жорстоко побили активістів Харківської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Геннадія Фастівця та Сергія Миргорода. Інцидент стався на виході зі станції метро "Історичний музей" у бік Бурсацького узвозу, де свободівці на законних підставах розповсюджували партійну пресу. Геннадія Фастівця, який отримав тяжкі травми, шпиталізовано до 4 міської лікарні невідкладної допомоги.
23:09
Філософське і одночасно життєво важливе питання! Місце проживання завжди відкладає відбиток на нашу долю. Саме поняття «життя» має багато граней у соціальному аспекті!