Полiтика

16:51
Проти біглого Януковича збираються відновити слідство. Про це повідомили у Генеральній прокуратурі України. Там завірили, що це зроблять відразу, як тільки розшукають втікача.
14:00
Він, наче щур з корабля, втік з Києва в ніч на 22 лютого 2014 року і незабаром остаточно облишив Україну. Мова йде про Януковича, біглого колишнього президента країни.
11:25
Анатолій Родзинський виграв суд у Харківської міськради.
10:50
Журналістам, які виявили бажання стати кандидатами у депутати, під час виборів не можна буде займатися професійною діяльністю. Таке нововведення запрацює, якщо ухвалять законопроект №2474а 1 від двадцятого серпня 2015 року.
15:15
Завтра під час візиту до Харкова Президент України Петро Порошенко представить кандидата від місцевої «Солідарності» на посаду міського голови на місцевих виборах восени.
14:03
На день незалежності президент Петро Порошенко оголосить про створення «єдиного фронту демократичних сил». Про це заявило джерело фракції «Народний фронт», передає сайт "Главное".
10:00
Окружний адмінсуд столиці зобов’язав профільне міністерство зареєструвати «Опозиційний блок».
19:29
Данило Привалов, син мера Харкова Кернеса, обрав собі за дружину дочку очільника з Буковини. Мова йде про колишнього голову Сокирянської районної адміністрації Василя Козака (Чернівецька область). Зараз він є головою районної ради.
09:31
Дмитро Добродомов, народний депутат України і засновник партії «Народний контроль» заявив про створення в Харкові міської організації на базі політичної партії «Контролюй владу» депутата Харківської міськради Анатолія Родзинського.
18:55
Колишній голова ХОДА Ігор Балута ухвалив рішення висунути свою кандидатуру на виборах мера восени поточного року.