Полiтика

21:22
Російський президент заявляє: Кремль ніколи не приховував, що в Криму українські військові частини блокували російські війська. Передає «Главное».
16:45
У районі Станиці Луганської, приблизно з 13: 40, йдуть запеклі артобстріли. Як повідомив informator.lg.ua місцевий житель, з Луганська чутні залпи з мінометних установок і систем залпового вогню ГРАД. Інформує «Главное».
15:42
Самопроголошений "голова" терористичної організації "Луганська народна республіка" Ігор Теслярський назвав геноцидом указ президента України Петра Порошенка про припинення обслуговування банківських рахунків підприємств і населення в зоні проведення спецоперації на Донбасі. Повідомляє сайт «Главное» з посиланням на Цензор.net та Газета.ru.
15:02
Хакери з організації "Українські Кібер війська" заблокували ряд рахунків в системі PayPal, через які здійснювалося фінансування бойовиків на Донбасі. Повідомляє сайт «Главное» з посиланням на Укрінформ, що взяв інформацію з сайту joinfo.ua
22:18
"Поки я це пишу, експерти повідомляють про масоване нарощування російських військових сил на кордоні з Україною", - відзначає оглядач Forbes Мелік Кайлан. Повідомляє сайт «Главное».
20:13
Керівник австрійського Інституту міжнародної політики у Відні Хайнц Гертнер заявив в інтерв'ю швейцарському виданню Tagesanzeiger, що "Росія, перекидаючи свої війська і важкі озброєння в Україну, цілком можливо, намагається зміцнити позицію для майбутніх дипломатичних переговорів, на яких можна знайти вихід з конфлікту". "Проте, говорити про таке рішення ще дуже рано", - відзначив політолог. Повідомляє «Главное».
19:53
Приблизно раз на день, хтось десь пише про максимальний перепост, тому що якийсь експерт десь дізнався, що ось сьогодні вночі почнеться. У гіршому разі - відразу під ранок. Причина ясна - Путіну ж потрібний сухопутний коридор в Крим, бо без нього...,- пише на своїй сторіночці у фейсбук Anton Pavlushko. Повідомляє сайт "Главное".
12:24
Західні санкції проти Росії не змусять її "здатися", але дуже сильно принижують президента Росії Володимира Путіна і російську еліту. Про це директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко розповів на чаті в "Головреді". Повідомляє сайт «Главное».
18:26
"Повторення 1940 року, коли наші війська не зробили ні пострілу, не буде. Ми відкриємо вогонь з першої секунди вторгнення", - застеріг під час недавньої поїздки у Вільнюс мій знайомий, відомий литовський банкір. Він розповів мені, що його близький родич вступив в напіввійськове добровольче формування, пише оглядач радіостанції "КоммерсантЪ FM" Костянтин Еггерт. Повідомляє сайт «Главное».
17:52
У Раді національної безпеки і оборони заявляють про можливість масових провокацій з російського боку в найближчій перспективі для створення передумов для введення в східні регіони України військових підрозділів під виглядом миротворчих сил. Повідомляє сайт «Главное».