Полiтика

23:12
Надію Савченко 7 листопада доставили у Басманний суд, де проходило засідання за її справою. Українську льотчицю, яку звинувачують в причетності до вбивства російських журналістів під Луганськом, доставили з СІЗО, в якому, за словами її адвоката, вона сидить в одиночній камері. У суді Надія Савченко принципово говорила тільки українською мовою. Повідомляє сайт "Главное".
21:43
Так виглядають дома в Донецьку після обстрілу путінськими бандитами 6 листопада 2014 року. Повідомляє сайт "Главное".
23:45
Володимир Путін вже готується реалізувати в Україні свій план "Російської зими" і для цього звозить на Донбас військову техніку, визнає псевдовибори на Сході і організовує проросійські марші в Одесі і Києві. Повідомляє сайт «Главное».
13:04
Одним із надзвичайно важливих завдань, яке необхідно закріпити в тексті угоди, є оптимізація системи державної управлінської моделі. Повідомляє сайт "Zik".
18:18
Мало обмежитися зняттям бар'єрів з роботи валютного ринку, як зробив Нацбанк в четвер
11:01
Аналітичний центр «Рада закордонних справ» вважає цитатою дня слова так званого голови «ЦВК ДНР» Романа Лягіна про те, що «Києву варто змиритись з тим, що Донбас це не частина України». Інформує Радіо Свобода.
07:10
Список порушень по 95 округу дійсно вражає.
16:26
Всеукраїнська коаліція громадських організацій «Нові можливості» провела опитування громадської думки жителів виборчого округу № 169 (Київський та частина Московського району міста Харкова).
14:20
Соціологи вперше за час виборів у незалежній Україні зіткнулися з ситуацією, яка не дозволяє їм напередодні дня голосування впевнено спрогнозувати майбутній склад Ради.
17:47
Активісти міста та області, кандидати в народні депутати та представники громадських організацій, - сьогодні вони зібралися для того, щоб заявити про позиції Харківського громадянського суспільства в зв’язку з виборами. Конференцію розпочав координатор Дмитро Кутовий.