Полiтика

15:54
Для відновлення інфраструктури Донбасу необхідно залучати кошти як країн Митного Союзу, так і країн ЄС.
16:36
Один передвиборний бренд, загальний список і узгоджені кандидати на мажоритарних округах – таким, на думку експертів повинен бути формат опозиційного альянсу.
12:41
Прогнози щодо ситуації на Сході України невтішні, переконаний військовий експерт, головний редактор «Цензор.Нет» Юрій Бутусов. Про це він розповів у студії Громадського телебачення.
15:17
У Партії розвитку підтримують домовленості про припинення вогню, які були досягнуті під час переговорів у Мінську 5 вересня.
11:39
Патріотична громадськість Харкова прийняла рішення сформувати єдину команду для участі в парламентських виборах 26 жовтня. Про це йде мова в випущеній декларації.
11:36
Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.
10:40
Перші дні нового навчального року продемонстрували: в результаті девальвації гривні орієнтовна вартість «набору школяра» в середньому по країні виросла на 70%.
20:11
Не всі полонені повертаються живими — деяких з них розстрілюють. Про це в ефірі «Громадського ТБ» повідомив керівник ГО "Офіцерський простір", переговорник щодо обміну полоненими Володимир Рубан.
15:02
У Партії розвитку України запропонували свій план деескалації військового конфлікту і подальшого розвитку держави в концепції політики економічної єдності.
22:00
Угоду про асоціацію між Україною та ЄС буде синхронно ратифіковано у Брюсселі та Києві. Голова Європарламенту запевнив українського президента в повній підтримці з боку ЄС.