Полiтика

15:26
Вчора в Харкові засідала рада обласної організації Партії регіонів, а сьогодні відбувся мітинг "патріотичних городян", організований по факту її місцевими діячами.
15:16
На підступах до Верховної Ради 18 лютого тривають сутички мітингувальників і силовиків.
17:47
Але поглянемо на харківських апологетів «Украинского выбора». Наприклад, Андрій Лесик, депутат Харківської міськради, непримиренний борець з корупцією в справах землекористування та землевідведення. Але ось постійно змінює власні погляди.
18:50
Історії притаманна циклічна повторюваність. І якщо уявити собі годинник як символ тієї системи, то замість цифр одиницею вимірювання будуть покоління. І от складається враження, що моє покоління на годиннику показує о пів на шосту…
19:51
Нещодавно вчинена акція вандалізму так званим рухом "Фемен", а саме повалення католицького хреста на Майдані Незалежності. Цей хрест був встановлений і освячений під час помаранчевої революції у 2004 році в знак пам’яті про жертв політичних репресій та жертв Голодомору 1932-1933 рр.
22:33
Першим фіаско було голосування регіоналів за горезвісний закон Колесніченка-Ківалова. В цей день голосування у ВР були відсутні лідери так званої об'єднаної опозиції Кожем'якін і Яценюк.
16:38
У вівторок 24 квітня 2012 року громадськості стало відомо про побиття Юлії Тимошенко в її тюремній камері. Довго не вірилося, в те що дізнався з Інтернету. Не вірилося і моїм знайомим, хоча всі добре знають про те, що в українських тюрмах б'ють в'язнів.
20:38
У першому турі президентських виборів ті кандидати, які переконували нас у власній новизні, сумарно здобули понад 20 відсотків голосів. За дуже-дуже умовно «нових» Тігіпка та Яценюка з надією проголосувало без малого 5 млн. громадян. Це свідчить про колосальний суспільний запит на нових лідерів, нові ідеї, нову політику. Проте перевагу в Україні все ж таки поки що зберігають старі політичні сили. А де ж ті кандидати-новатори, що кинули серйозний виклик В.Януковичу та Ю.Тимошенко? Чи не розгубились вони після першої поразки? Чи ще пам’ятають про них виборці?
16:42
У столиці останній місяць активно рекламується нова політична партія – "Зелені". Керівник партії - Олександр Прогнімак, доволі відома особа, начальник Державного управління захисту навколишнього природного середовища, депутат Київради від Партії регіонів. А ще відомий шанувальник мистецтва, колекціонер, драматург, одним словом постать непересічна. До професійної діяльності Прогнімака київські екологи вже кілька років висловлюють серйозні претензії.
12:46
Центральна виборча комісія зареєструвала 16 кандидатів в президенти України.