Полiтика

20:27
Верховна рада прийняла урядовий закон про санкції. За це рішення віддали свій голос 244 депутати.
18:00
Голова виконкому Партії розвитку України Сергій Ларін вважає, що влада повинна затвердити посаду міністра з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі.
13:23
Партія розвитку України зіткнулася з проблемою при реєстрації обласної парторганізації на Прикарпатті. Харківська обласна організація Партії висловила підтримку своїм івано-франківським колегам.
17:33
Координатор Харківської обласної організації Партії розвитку України, депутат Харківської міської ради Євген Шаповал – про права та повноваження громадянського суспільства, інструменти контролю і про владу, яка хотіла стати краще.
14:57
Призначення «заднім числом» полковника міліції Валентина Фесюнина в.о. начальника ГУ Міндоходів в Харківській області в першій столиці сприйняли неоднозначно. Лідери найбільших громадських об'єднань Слобожанщини з подивом відгукнулися про кадрову ротацію, проведену в них «за спиною» на тлі свіжого інтерв'ю голови Державної фіскальної служби Ігоря Білоуса, в якому той пообіцяв «жити по-новому».
18:10
Уряд заморозив пенсії і зарплати бюджетників, не враховуючи майже 20%-ну інфляцію.
10:30
Верховна Рада України погодилася з пропозицією Кабінету міністрів ввести тимчасовий загальнодержавний збір на заробітну плату в розмірі 1,5%.
14:01
У ході проведення так званих референдумів в Донецькій і Луганській області були порушені процедурні норми, що дає більше підстав для маніпуляцій.
15:06
Проведенню президентських виборів в Україні може перешкодити лише введення надзвичайного або воєнного стану в Україні.
15:26
Вчора в Харкові засідала рада обласної організації Партії регіонів, а сьогодні відбувся мітинг "патріотичних городян", організований по факту її місцевими діячами.