Полiтика

15:34
У Партії розвитку України пропонують власний сценарій врегулювання військового конфлікту на Донбасі, який включає як захист від зовнішньої агресії, так і прийняття Національного плану примирення.
15:14
На цьому ресурсі розміщені дані про поранених українських бійців, у тому числі і із Запорізької області.
13:13
1 вересня в більшості українських шкіл розпочнуться заняття. Батьки переймаються підготовкою малечі до школи, але цього річ це вкрай непросте завдання. Тільки за попередніми підрахунками вартість набору школяра сягає 3-6 тисяч гривень, це за умов, коли середня зарплата в Україні – 3600 грн.
22:42
Кабінет міністрів України виділив 9,11 мільярда гривень з Резервного фонду державного бюджету на потреби Збройних Сил та інших військових формувань.
17:58
Укрпошта прийматиме всі бандеролі та посилки у відкритому вигляді. Про це повідомили в прес-службі Міністерства інфраструктури.
17:50
Терористів у зоні АТО зможуть затримувати на строк до 30 діб
17:39
Повноваження прокурорів можуть бути розширені в умовах воєнного, надзвичайного стану або в районі проведення АТО.
17:05
Повторюючи негативну динаміку по всій країні, соціально-економічний стан Харківської області переживає занепад всупереч заявам чиновників облдержадміністрації.
21:02
51% українців скоріше або повністю схвалює військові дії на сході України, а 55% вважає що ці дії потрібно продовжувати і далі.
17:56
У Партії розвитку України закликають владу сісти за стіл переговорів і відмовитися від використання артилерії і авіації в зоні АТО.