Полiтика

19:21
Україна є унітарною за устроєм державою і нею залишиться, проте глава країни Порошенко збирається питання федерального устрою винести на референдум. Повідомляє офіційний сайт президента.
13:26
Петро Порошенко вніс у Верховну раду проект постанови про визначення регіонів Донбасу, які отримають особливі статус і порядок місцевого самоврядування.
10:58
Рада нацбезпеки і оборони України схвалила звернення України до Євросоюзу та Ради Безпеки. Українська держава звернулася до Євросоюзу та Ради Безпеки ООН з тим, щоб на Донбас ввели миротворців. Це рішення тепер має ухвалити український парламент.
14:42
Провівши аналіз подій першого дня після початку перемир'я, можна сміливо говорити, що бойовики не хочуть дотримуватися підписаних угод. Як повідомили в прес-центрі АТО, після оголошення режиму "тиша" бойовики більше 30 разів обстріляли позиції ЗСУ з реактивних систем залпового вогню. Також активно використовуються танки і мінометна артилерія.
11:28
Петро Порошенко, глава держави, вночі 15 лютого наказав, аби по усій лінії зіткнення з ворогом було припинено вогонь. Заяву глави держави в Генеральному штабі ЗСУ транслювали в прямому ефірі.
13:30
РФ на переговорах в Мінську запропонувала "неприйнятні" умови.
12:50
У Москві почалося засідання суду у справі народного депутата України, льотчиці Надії Савченко. Про це повідомляє адвокат льотчиці Марк Фейгін.
14:23
За рік після подій на Майдані народу України вдалося добитися значних успіхів в побудові демократичного суспільства.
19:31
«Бальцерович з колишнім урядом Польщі влаштували найсерйозніші реформи. Бальцерович не дуже популярний в країні, однак Польщу знають в усій Європі. Ми теж готові іти за прикладом Польщі», - повідомив Арсеній Яценюк під час засідання Нацради реформ. Повідомляє сайт «РБК-Україна». Повідомляє сайт "ДЕПО".
15:03
За повідомленням штабу «Оборони Маріуполя», на минулому тижні громадське формування «Маріупольська дружина» віддало полку «Азов» безпілотний апарат, що літає. Повідомляє сайт «Главное».