Країна

18:01
Відповідний указ підписав Глава держави Петро Порошенко.
18:01
За законом, кожен працюючий член сім'ї має право отримати"лікарняний" для догляду за хворою дитиною. Тим не менш, минулого тижня соцмережі принесли кілька історій про те, як у поліклініках вирішили, що "тато — не вважається" і для огляду або видачі лікарняного вимагали маму.
16:01
З 1 липня вступає в силу перший етап реформи охорони здоров'я, а з 2 квітня — приписна кампанія (можливість вибрати сімейного лікаря і підписати з ним декларацію). І, як завжди буває з реформами, навколо цього народжується багато міфів — іноді від нерозуміння, а іноді і просто від спекуляцій.
13:23
Юлія Світлична порушила питання поновлення дії проекту ЄС «Сприяння розвитку місцевої демократії в Україні»
18:01
Разом з Україною Північноатлантичний альянс став би сильнішим і ефективнішим, ніж сьогодні.
15:04
Президент України Петро Порошенко повідомив про «надзвичайно важливі переговори по диверсифікації джерел газопостачання», які відбулися в ході його офіційного візиту до Держави Катар.
13:34
22-30 квітня 2018 року у Києві відбуватиметься Чемпіонату Європи зі спортивної боротьби серед кадетів.
14:13
Олексій Харитонов, партнер юрфірми ILF, - про Нацбюро фінансової безпеки.
17:42
Щоб взяти участь у ЗНО, спочатку потрібно за допомогою сервісу «Зареєструватися» сформувати та роздрукувати реєстраційну картку.
18:01
Петро Порошенко затвердив «План проведення багатонаціональних навчань за участю підрозділів Збройних сил України на території України та їх участі у багатонаціональних навчаннях поза межами України на 2018 рік і про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2018 році для участі у багатонаціональних навчаннях».