Країна

15:31
У Конгресі з цієї теми братимуть участь: Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, віце-прем'єр-міністр Володимир Кістіон, керівники профільних міністерств, відомств, комітетів Верховної Ради, громадські організації, міжнародні і українські експерти, представники бізнесу, представники Світового банку, ЄІБ, ЄБРР, дипломатичних представництв та експерти країн ЄС та інших країн світу.
04:39
Після запровадження медичної реформи не всі операції робитимуться безкоштовно, натомість це не стосується мінімальних послуг щодо пологів.
19:11
Але тільки Повітряних Сил Збройних Сил України
17:50
В перший день літа, 1 червня, у Всесвітній День захисту дітей у Києві відбувся брифінг Ніцана Примора (Nitsan Primor) – знаного у світі дослідника, вченого, засновника та Президента компанії Naveh Pharma (Ізраїль), який спеціально прибув до України презентувати нові інноваційні продукти своєї компанії.
17:29
За словами президента, дана ініціатива, в якій брала активну участь коаліція, вже була з ним узгоджена
16:05
Кабінет міністрів України скасував державне регулювання цін на продукти харчування
19:34
Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури провели у Києві та Одесі санкціоновані обшуки в офісах дочірньої структури російської компанії «Яндекс»
13:51
Всю решту рибу виловили або виловлять протягом найближчих років.
09:01
Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко попрощався із колишнім предстоятелем УГКЦ кардиналом Любомиром Гузаром