Світ

21:25
На заваді став, так би мовити, гарантувальний, тобто зворотній процес – механізм призупинення «безвізу», який розглянуть у січні.
04:01
Нідерланди та Бельгія у понеділок підписали угоду про обмін невеликими частинами території на кордоні між двома країнами.
01:51
І вона, при найближчому розгляданні, не вельми відрізняється від тієї, котрою намагаються висловлювати свої (?) думки (?) сучасні інтернет-юзери.
16:26
Тиск пропаганди на ЄС з боку Росії та ісламістських терористичних груп зростає.
13:57
22 листопада група радикально налаштованих молодих людей здійснила напад на приміщення Національного культурного центру України в Москві і спалила український прапор.
01:32
І знову про «британських вчених». На цей раз, правда, не британські, а американські вчені (що, втім, великої різниці не грає) провели неабияку наукову роботу, яка показала, що ранні підйоми руйнівно впливають на людську психіку.
01:53
Лінгвісти Оксфордського словника англійської мови визначили слово 2016 року, яким стала «постправда» (post-truth).
05:57
20 років тому всі йшли вчитися на економістів і юристів. У підсумку – отримали надлишок фахівців цього профілю на ринку.
03:38
..А також канадські, голландські та усілякі різноманітні японські і австралійські, а заодне й їхні «дивовижні дослідження».
22:58
Посольство України в Польщі засуджує спалення державного прапора України на «Марші незалежності» у Варшаві, й очікує від польської сторони реакції на цей інцидент і покарання зловмисників.