Світ

22:09
Посол Росії в Туреччині Андрій Карлов убитий в Анкарі під час відкриття виставки картин 19 грудня.
22:59
Секретаріат Європейського парламенту отримав вказівку прибрати з сайту індикативну дату голосування щодо безвізового режиму для України, щоб не створювати «некоректні негативні очікування».
03:42
Депутати Європейського парламенту в четвер затвердили механізм припинення безвізового режиму, який необхідний для скасування віз для українців, грузинів та косоварів.
23:44
Представник російської делегації продовжує стверджувати, що не бачить доказів наруги над цивільними з боку сирійської армії.
00:58
Мабуть, голландці ніяк не забудуть Україні Євро-2012.
05:34
30 березня 2017 року авіакомпанія Turkish Airlines дає старт своєму першому прямому регулярному рейсу Харків – Стамбул – Харків.
01:33
У Нідерландах почали зводити Національний меморіальний комплекс жертвам аварії MH17.
02:49
Найбільше за комунальні послуги платять в Данії.
01:51
Поліція канадської провінції Острів Принца Едуарда пригрозила місцевим жителям, які будуть спіймані на водінні в нетверезому вигляді на різдвяні та новорічні свята, прослуховуванням музики канадської рок-групи Nickelback по дорозі до відділку.
01:34
У Великій британії вегани і вегетар'янці розмістили в інтернеті петицію з вимогою вилучити з обігу нову пятіфунтову купюру через вміст в ній тваринних жирів.