Світ

03:59
В ході переговорів в Анкарі Україна і Туреччина досягли згоди в питанні збільшення частоти авіарейсів на вже існуючих напрямках між двома країнами.
05:16
Нью-йоркський бар Dead Rabbit Grocery & Grog очолив щорічний рейтинг кращих питних закладів World's 50 Best Bars.
00:17
Статеві відносини у житті чоловіка не тільки не шкодять, а й сприяють виявленню релігійних почуттів
00:47
Глава японського МЗС Фуміо Кисида заявив, що Токіо на переговорах з Росією домагається визнання приналежності Японії всіх островів південної частини Курил.
13:52
Попри те, що процес заміни українських паспортів-книжок на нові паспорти-картки масово почався тільки сьогодні, ті одиниці громадян України, в котрих уже є ID-паспорти, не можуть потрапити в Білорусь.
09:56
Колишні бойовики і «православні патріоти» розгромили фотовиставку в московському Сахаровському центрі, присвячену війні на Донбасі.
01:42
Радіотелескоп 500 метрів у діаметрі розташований в природному басейні на тлі приголомшливого пейзажу пишних зелених утворень в південній провінції Гуйчжоу.
18:34
Комітет Європейського парламенту з питань громадянських свобод, юстиції та внутрішніх справ (LIBE) проголосує сьогодні доповідь щодо надання Україні безвізового режиму і мандат на початок переговорів між інститутами ЄС без обговорення.
19:21
Керівники представництв Харківської області в США та Європі – про перспективи міжнародного співробітництва, розвиток іноземного бізнесу в Харкові та області, досвіт створення бізнесу в інших країнах та плани на майбутнє.
00:57
Щонайменше 90 осіб загинули в п'ятницю у ході масових бомбардувань, яких зазнало сірійське місто Алеппо.