«У нас достатньо кандидатур» - Віктор Коваленко про зміну голови фракції БПП в облраді

Ростислав Касьяненко  |  Вівторок, 11 жовтня 2016, 11:51
Перший  заступник голови обласной ради працює в рамках закону «Про місцеве самоврядування» та не є держслужбоцем.
«У нас достатньо кандидатур» - Віктор Коваленко про зміну голови фракції БПП в облраді

На відміну від Юлії Світличної, яка в разі призначення її головою ХОДА не зможе суміщати пост губернатора і керівника фракції БПП в облраді.

На цю посаду пророкують саме Віктора Коваленка, першого зама голови облради Сергія Чернова. В інтерв'ю «Справжній Варті» він не підтвердив, але й не спростував таку можливість.

«Я вважаю себе досвідченим чиновником, але я, перш за все, командний гравець», - каже Коваленко, підкреслюючи: посади для нас [членів фракції БПП] - справа не першочергова.

«У нас, дійсно, потужна депутатська команда у фракції. Для мене дуже важлива думка всіх 20 депутатів, без винятку. Наша фракція визначиться, хто це буде: я або хтось інший. Повірте, у нас достатньо кандидатур. Головне – позитивний результат, на нього ми і націлені», - какже перший заступник очільника облради.

У свою чергу, розповідаючи про підготовку останнього Міжнародного Інвестиційного Форуму у Харкові, Віктор Коваленко зізнався, що ХОДА отримувала з боку МЗС консультації з приводу запрошення на Форум сторін, між якими існують політичні конфлікти.

Нагадаем, що під час проведення Форуму у минулому році на сайтах міністерств закордонних справ і Канади, і Великобританії, була розміщена рекомендація не відвідувати Харківську область у зв'язку з тим, що вона прифронтова, і не так далеко ведуться бойові дії з боку Російської Федерації. Цього року ситуація змінилася.

Інтерв`ю з заступником  голови Харківської обласної ради Віктором Коваленком читайте в авторській рубриці шеф-редактора Медіагрупи «Дозори» Ростислава Касьяненка «Справжня Розмова» сьогодні вже за годину.

До речі під час інтерв`ю пан Коваленко розповів, що кондитерська фабрика «Лісова казка» та хлібозавод «Салтівський» почали експорт своєї продукції в Китай

comments powered by HyperComments