Невідомі поцілили з травмата у мотоцикліста

Понеділок, 9 травня 2016, 16:33
На перехресті вулиць Сумської та Дерев’янко невідомі на автомобілях «Нива» та «Мерседес» почали стрілянину.
Невідомі поцілили з травмата у мотоцикліста

«Інформація про те, що в районі Сокольників чутно постріли, надійшла до чергової частини Шевченківського відділення поліції в місті Харкові сьогодні близько 12:20.

Для встановлення усіх обставин на місце події негайно виїхало керівництво Головного управління Національної поліції в Харківській області, Шевченківського відділення поліції в місті Харкові та слідчо-оперативна група», — повідомляє прес-служба правоохоонців.

Вони встановили, що на перехресті вулиць Сумської та Дерев’янко невідомі на автомобілях «Нива» та «Мерседес» здійснили вистріли. Поліція припускає, що стріляли з травматичної зброї. В результаті постраждав 30-річний харків’янин, який їхав на мотоциклі.

Потерпілого доставили до лікарні з пораненням ноги. Проводяться оперативні заходи для встановлення осіб, які вчинили стрілянину. Введено спеціальний план «Перехват».

Зазначимо, що у Харкові проходять урочисті заходи, приурочені до 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Під час покладання квітів на меморіалі Слави сталося кілька сутичок між активістами з протилежними поглядами, а на висоті Маршала Конєва все пройшло спокійно. Постраждав підполковник поліції, який рознімав учасників. Геннадій Кернес звинуватив у бійці Валентина Бистриченко та представників «Громадської варти». У Києві також сталися сутички – під час проросійської ходи. Водночас в області посилено режим безпеки, правоохоронцям і військовим допомагають добровольці.

comments powered by HyperComments