Новости на главную

14:29
У воді, відібраній на міському пляжі в Балаклії на річці Ляховка і на дитячому пляжі на річці Балаклійка, виявлено свехрнормативний зміст лактозопозитивних кишкових паличок.
13:23
У рамках реалізації заходів програми «Питна вода Харківської області» у I кварталі 2018 року вже виконано низку робіт.
10:16
Юні харків'яни здобули 4 золоті та 2 срібні медалі під час олімпіади з математики.
17:14
12 липня голова ХОДА відвідала державне підприємство «ХМЗ «ФЕД», де ознайомилася з виробничими потужностями, зустрілася з колективом і провела нараду з керівництвом Державного концерну «Укроборонпром».
15:41
Вадим Романович Данієлян, який до цього часу працював заступником голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, став заступником голови Харківської ОДА.
14:32
26 червня 2018 року Верховний Суд України поставив крапку в справі за позовом Едуарда Рубіна до Міністерства освіти і науки України та Харківського національного університету радіоелектроніки про скасування наказу та поновлення на роботі колишнього виконуючого обов’язки ректора ХНУРЕ. Звільнення Рубіна визнано законним.
15:31
Це міст через річку Куп’єваха на автодорозі Харків-Охтирка, де наразі виконуються роботи з демонтажу, а також шляхопровід на трасі Чугуїв-Мілове поблизу села Кислівка, де також демонтують перильне та бар’єрне огородження та асфальтобетонне покриття.
13:25
Призначення проведено відповідно до Закону України «Про державну службу».
11:12
У місті не пройшло судове засідання у справі про резонансну аварію, під час якої загинуло шестеро людей.