Слайдер на главную

18:27
Голова Харківської облради Артур Товмасян привітав з перемогами 12-кратних чемпіонів України з регбі-7 - регбістів клубу "Олімп".
10:50
Харківський «Металіст» повернувся на футбольне поле і зіграв перший матч під своєю історичною назвою після дуже тривалої перерви.
18:23
Навчально-тренувальна база «Високий», яка ще дев'ять років тому була предметом гордості і одним з кращих спортивних об'єктів інфраструктури в Україні, сьогодні знаходиться в сумному і зруйнованому стані.
10:24
У п’ятницю, 25 червня о 18.00 на Площі Свободи біля волонтерського намету «Все для перемоги» відбулась презентація нового видання Українського інституту національної пам’яті «Волонтери: сила небайдужих».
14:14
На Трійцю, 20 червня, на харківському стадіоні "Металіст" українці з різних міст своїми очима побачили рекордно великий Державний прапор України.
21:37
Тимчасова слідча комісія Верховної Ради на захист прав дітей провела закрите засідання.
20:42
Колишній московський, а нині український бізнесмен Павло Фукс, котрий називає себе другом Кернеса, раптом конкретно «попалився» раніше строку.
18:15
На Харківщині колишній дільничний убитий ударом блискавки.
15:16
Через негоду в Харкові затопило вулиці.
17:20
Тетяну Кагановську обрано ректором Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна. Вона стала першою за 200 років жінкою-ректором.