5 червня 2013

21:24
31-річна принцеса Мадлен, наймолодша донька короля Швеції Карла XVI Густафа та королеви Сільвії, сьогодні була зупинена поліцією за їзду автобусною смугою. Принцеса рухалась на автомобілі Volvo XC60 від Королівського палацу в Стокгольмі смугою, яка призначена виключно для громадського транспорту.
16:08
У харківській книгарні “Є” 4 травня відбулася презентація десятої книжки поезій Анатолія Перерви “Небесна ясність”, що вийшла недавно у видавництві “Майдан”. Ведуча – поетеса Лариса Вировець – представила товариству лауреата премій імені Миколи Островського та Олександра Олеся.
15:44
Міжбанківський валютний ринок сьогодні закрився невеликим зниженням євро після вчорашнього зростання.
13:04
В одному з сіл Луганської області впав балкон житлового будинку. В результаті постраждало три людини.
11:54
У пунктах обміну валют у Харкові в середу, 5 червня, незначно подешевшав російський рубль. Курси долара і євро практично не змінилися.
11:27
Міжбанківський ринок відкрився невеликим відкотом євро після вчорашнього зростання
16:51
Спілка українських письменників Словаччини випустила у світ видання з віршами та факсиміле авторів. Це збірка десяти сучасних українських поетів Пряшівщини, в яких поряд із текстом вірша подано і його факсиміле рукою автора.
22:48
На середу, 5 червня, НБУ встановив офіційний курс гривні, підвищивши котирування євро і російського рубля і залишивши курс долара без змін.