11 червня 2013

18:30
Завтра на майдані Свободи навпроти будівлі Харківської обласної державної адміністрації запланована акція протесту проти законопроекту № 2450, який найближчим часом може бути схваленим Верховною Радою. Час проведення акції в Харкові 13.00-14.00, вона має відбутися без будь-якої політичної та організаційної символіки. Аналогічні акції заплановані 12 червня по всій країні: в Києві, Донецьку, Івано-Франківську, Луганську, Маріуполі, Рівному, Севастополі, Ужгороді та інших містах.
16:05
8 червня біля станції метро «Дарниця» у Києві група осіб напала на журналіста інтернет-видання LB.ua (у друкованому варіанті колись мало назву "Лівий берег"), виконавчого секретаря Київської міської організації Незалежної медіа-профспілки України (НМПУ) Георгія Ермана.
16:03
Міжбанківський валютний ринок сьогодні закрився зростанням євро майже на шість копійок.
12:37
У пунктах обміну валют у Харкові у вівторок, 11 червня, долар подешевшав на кілька копійок. Європейська валюта трохи подорожчала, а курс російського рубля практично не змінився.
10:49
Міжбанківський валютний ринок сьогодні відкрився невеликим підвищенням курсу євро.
09:37
На вівторок, 11 червня, НБУ встановив офіційний курс гривні, знизивши котирування євро й російського рубля та залишивши курс долара без змін.