18 червня 2013

12:27
Кожного року в Китаї вбивають понад два мільйони котів і собак для використання їх м'яса і хутра. Багато цих тварин були сімейними улюбленцями, але їх крадуть у господарів, попри наявність у багатьох собак і котів ошийників та інших домашніх відзнак. Потім дуже часто їх перевозять через всю країну – по 10-15 тварин в одній дротяній клітці. Протягом кількох днів нещасні тварини перебувають у спотворених позах, без харчів та води.
15:05
Міжбанківський валютний ринок сьогодні закрився невеликим зростанням євро і рубля.
14:26
23-річний чоловік, підозрюваний у вбивстві трьох дівчат у Новій Водолазі, повісився 17 червня близько 13.30 на віконних гратах камери за допомогою простирадла.
12:55
У пунктах обміну валют у Харкові у вівторок, 18 червня, незначно подорожчали євро і долар. Курс російського рубля практично не змінився.
12:08
Міжбанківський валютний ринок сьогодні відкрився без особливих коливань курсів валют.
08:51
На вівторок, 18 червня, НБУ встановив офіційний курс гривні, підвищивши котирування євро і російського рубля та залишивши курс долара без змін.
10:38
„Письмо як психотерапія”. Такою лекцією письменниця Христина Лукашук переконувала слухачів в силі письма і його психотерапевтичних властивостях. Зустріч 17-го червня у львівській книгарні „Є” авторка характеризувала як спілкування, наголошуючи, що всі ми пишемо, зокрема і sms, які за змістом і насиченістю іноді бувають, що й „танка японські ховаються” [танка або «коротка пісня» - традиційний вірш у японській поезії, який обов'язково містить 31 склад у 5 рядках].