19 листопада 2013

19:53
ПАТ "Артемівський машинобудівний завод "ВІСТЕК" відомий як великий виробник електродів для зварювання, дротів, інструментів, ланцюгів для гірничої промисловості. Але це підприємство першим на Донеччині вийшло за межі творення виключно матеріального і започаткувало виробництво "духовне".
11:23
У Харківському національному академічному театрі опери та балету (ХНАТОБ) набирає обертів оперний фестиваль «VIVA, Верді!», присвячений 200-річчю з дня народження великого італійського композитора Джузеппе Верді.
20:47
У день, коли будь-яка країна входить до ЄС або в асоціацію з ЄС, нічого не змінюється. Після цього дня на країну чекають кілька років важкої роботи. Таку думку висловив 18 листопада Генеральний консул Республіки Польща у м. Донецьк Якуб Волонсевіч.
19:30
У середу, 20 листопада харківська книгарня «Є» та столичне видавництво «Зелений пес» запрошують на презентацію книги «Мальована історія незалежності України» Віталія та Дмитра Капранових. Початок презентації о 18:00 в книгарні за відомою читачам адресою: вулиця Сумська, 3