1 листопада 2013

15:22
Міжбанківський валютний ринок сьогодні, 1 листопада, закрився зниженням євро на 10 копійок і незначним зростанням долара.
15:02
Слідчий за хабар обіцяв закрити очі на смертельну ДТП, в якій загинув пішохід.
14:01
29 жовтня конгресмен від штату Іллінойс Майк Квіглі нагадав американським законодавцям про жертв Голодомору в Україні.
12:49
В Амур-Нижньодніпровській районній раді Дніпропетровська створено фракцію «ВО «Демократи», яка стала правонаступницею фракції «Фронту Змін». До фракції увійшли троє депутатів.
11:52
У п'ятницю, 1 листопада, в деяких харківських пунктах обміну валют євро подешевшав в середньому на 5 – 10 копійок. Долар трохи подорожчав, а курс російського рубля практично не змінився.
11:36
Міжбанківський валютний ринок відкрився падінням курсу євро на 8 копійок.
10:43
Пройшов рік, як почалась мовна вакханалія в Україні. На третій хвилині сесійного дня Верховної Ради України попереднього скликання у першому читанні без будь-якого обговорення, з грубими порушеннями регламенту було проголосовано антидержавний і антиукраїнський «закон» Ківалова-Колесніченка під назвою «Про засади мовної політики». Від цього «закону» відхрестився не тільки профільний комітет, експертні юридичний та інші комітети, вищі навчальні заклади, академічні мовознавчі організації, але й більша частина української громадськості.
19:33
На п'ятницю, 1 листопада, НБУ встановив офіційний курс гривні, знизивши котирування євро і російського рубля і залишивши курс долара без змін.