22 листопада 2013

19:44
Донецька міліція вибачилась за своє ставлення до журналіста Порталу неполітичних новин - NGO.donetsk.ua Вікторії Іщенко. Сьогодні Вікторія звернулась до правоохоронців зі спробою написати заяву про провокаційні листівки, а у відповідь почула глузування.
16:48
Ксенія Нікс всього лише один рік виступає у професійних автоперегонах, але це не завадило їй потрапити на чемпіонат Європи. Про це розповів тренер Ксенії Микола Чмих на прес-конференції у інформаційному агентстві «Status quo».
17:10
Брати Капранови «піарять» українську історію, подорожуючи містами України. 20 листопада вони презентували книгу з коміксами «Мальована історія незалежності України» у харківській книгарні «Є». На полицях книжкових магазинів зараз уже виставлений другий наклад, автори сподіваються, що не останній.
16:04
У інформагентстві «Status quo» відбулась прес-конференція пілота харківської команди «М-Спорт» Ксенії Нікс на тему: «Підсумки автомобільного гоночного сезону 2013 року». Керівник команди – тренер Микола Чмих.
16:58
У Донбасі згадають жертв Голодомору. 23 листопада 2013 року в Донецьку відбудуться заходи вшанування пам'яті жертв штучного голоду, створеного в Україні комуністичною владою.
15:53
Відео знімали і транслювали он-лайн зі звичайної трикімнатної квартири в старому будинку. Організатором порносайту виявився 24-річний приватний підприємець.