4 листопада 2013

20:07
Сьогодні в центрі Луганська місцева організація " Русское православное собрание" провела хресний хід, присвячене формально духовному єднанню Росії, України та Білорусі. Розпочалась хода з гасел проти вступу України до Європейського союзу. Схоже, що ініціатори цієї прогулянки, як власне і керівництво Євросоюзу, ще не поінформовані, що Україну до нього ніхто наразі й не приймає.
18:13
У Горлівці - місті обласного значення Донеччини з населенням чверть мільйона жителів на пожертви пересічних мусульман буде побудована соборна мечеть. Вже визначено місце, де розташують культову споруду - на вулиці Горького в Центрально-Міському районі.
15:38
Міжбанківський валютний ринок сьогодні, 4 листопада, закрився незначними коливаннями курсів валют.
12:12
1 листопада в Харківській області сталося ДТП, в якому загинула жінка.
12:00
Харківський арт-центр Workshop 5 листопада представить експозицію Анни Мананкіної «Червонець». Авторка представить низку пов'язаних між собою робіт, які виразно наповнені образами ретроспективи масової культури минулого століття та історії нашого рідного Харкова.
11:55
У понеділок, 4 листопада, в деяких харківських пунктах обміну валют подешевшав євро. Курси долара і російського рубля практично не змінилися.
11:26
Міжбанківський валютний ринок відкрився без особливих коливань.
11:40
Вчора, 3 листопада о 14:15 після тяжкої хвороби на 78-му році життя помер Володимир Пасічник – голова Харківського крайового РУХу, активний громадський діяч, ініціатор встановлення в Харкові першого в Україні та другого в світі Пам’ятного знаку жертвам Голодомору 1932-1933 років та багатьох інших патріотичних ініціатив на регіональному і державному рівнях.
16:52
На понеділок, 4 листопада, НБУ встановив офіційний курс гривні, знизивши котирування євро і російського рубля та залишивши курс долара без змін.
19:49
Співробітники Управління карного розшуку ГУ МВС України у Луганській області під час перевірки оперативної інформації встановили, що в Луганську та області діє злочинна група, яка збуває наркотичний засіб - «Метадон».