26 листопада 2013

21:22
За повідомленням впливової газети Financial Times, Єврокомісія ухвалила рішення сплатити витрати на створення міжкордонного вузла транспортування газу зі Словаччини на територію України.
13:50
Мер Лук'янченко не схвалює рішень деяких органів місцевого самоврядування Західної України про підтримку підписання угоди про асоціацію з Європейським союзом. "Я просто вам нагадаю 2005 рік, коли тільки проходила в Луганській області, ви знаєте в якому місті, без заяв, без нічого, тільки проходила нарада - з'їзд проходив і було заведено скільки кримінальних справ. Тому я не можу коментувати це", - сказав він.
13:20
У Дніпропетровську сьогодні відновлять Євромайдан на міській Європейській площі, знесений вночі невідомими молодиками. За словами одного з координаторів акції Микити Проданця, в її учасників «немає на руках рішення суду про заборону проведення акцій на Європейській площі. Ніхто нам це рішення не вручав».
13:06
24 листопада в книгарні «Є» пройшов показ фільму Юрія Лугового «Окрадена Земля». Захід відбувся в рамках вшанування жертв Голодомору 1932-1933 років «Окрадена Земля» – документальний фільм, поставлений канадським режисером Юрієм Луговим. Стрічку створено за підтримки Світового Конгресу Українців, перший показ відбувся 29 листопада 2009 року в Чикаго.