2 січня 2015

21:34
За останньою інформацією відомо, що в кав’ярні постраждали троє людей. Двоє відвідувачів, чоловіків, обійшлися невеликими травмами, а сорокашестирічну працівницю кафе відвезли з опіками до лікарні.
19:59
З’явилися дані про те, що під час загоряння в кафе «Нью Хата» постраждала жінка-працівниця закладу. В неї сильні опіки, її відвезли в медзаклад. Відвідувачі закладу облишили кафе ще до приїзду профільної служби.
18:53
Для внутрішніх переселенців з Донецької та Луганської областей представники польського центру міжнародної допомоги разом МІСом зробили ремонт табору.
18:29
Усе трапилося в центрі міста в кав’ярні «Нью Хата», в саду Шевченка. В двадцять хвилин на шосту вечора пролунало відразу два вибухи.
18:24
Увечері 2 січня в Саду Шевченка в Харкові загорілося кафе «Нью Хата». Очевидці повідомляють, що чули вибух. На місці працюють рятувальники і міліція. Інформацію про подію в міліції отримали о 17.25. За однією з версій, вибухнув газовий балон. Почалася пожежа.
17:13
З 1 січня 2015 року студенти ВИШів міста користуватимуться підземкою без пільг і платитимуть за проїзд повністю – 3 гривні. Повідомляє сайт «Статус кво». Бюджет міста на 2015-й вже ухвалили, в міському гаманці не передбачили проїзд для студентів ВИШів з 50-процентною знижкою. Ректорам ВИШів про це вже відправили листи, - відзначили в управлінні.
15:07
В результаті обстрілу бойовиками Золотого в Луганській області 1 січня були поранені 2 дітей.