31 січня 2015

01:41
31 січня в харківському Літературному музеї пройшло офіційне відкриття виставки «Книга familіa».
18:30
Сьогодні, 31 січня, відбувся Всеукраїнський збір громадських організацій і самооборон міст і селищ України, на якому губернатор Харківської області Ігор Миронович Балута запропонував представникам громадських організацій підключатися до охорони мостів на території регіону. Про це повідомляє прес-служба Харківської облдержадміністрації.
18:18
У черговий раз на Південну залізницю повідомили про мінування. Сьогодні жертвою тероризму повинні були стати пасажири електрички "Харків - Козача Лопань". Потяг зупинили, 600 людей було евакуйовано.
18:05
На фестивалі "Лютий" будуть показані картини сучасних молодих режисерів України.
17:59
У "Мінтрансі "ЛНР" призупинили оформлення дозволів перевізникам для виїзду на українську територію. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
17:52
Пошкоджений водозабір у Світличному, через який подавалася вода на велику частину території "ЛНР". Повідомляє сайт "Восточний дозор".
17:13
У той час, поки Олександр Захарченко робив заяву для "Путін Тv", за його спиною впав підстрілений бойовик. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
17:02
Подружжя помітило, як з мікроавтобуса буквально випала п'яна озброєна людина в армійському камуфляжі. Повідомляє сайт "Восточний дозор".