30 січня 2015

22:48
30 січня на площі Свободи зібралися близько п’ятдесяти бійців спец роти міліції особливого призначення «Східний корпус» , щоб прямо звідти вправитися в зону АТО.
21:56
Сьогодні о 10 ранку під Міністерством оборони почався пікет проти розформування батальйону. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
21:48
Сьогодні в Куйбишевському районі Донецька в результаті постійного артилерійського обстрілу загинуло сім мирних жителів. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
21:37
Учора ввечері в центрі міста пройшла смолоскипна хода на честь героїв, загиблих під Крутами. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
21:28
Громадський резонанс, викликаний фактом побиття співробітником міліції київських журналістів, змусив керівництво харківської міліції створити спецкомісію, до складу якої окрім правоохоронців увійдуть представники громадськості.
21:22
Переселенці із зони АТО, які бігли від війни в Харків, за проживання в модульних будиночках платять за місяць 102 гривні 30 копійок з людини.
21:15
Прокуратура Харківської області відкрила кримінальне провадження за статтею "перевищення службових повноважень" за фактом інциденту в Пісочині між міліцією і журналістами "Громадського ТБ".
21:03
Два наступні місяці харків'яни і жителі області вимушені будуть по кілька годин на добу обходитися без електрики.
12:19
Це сталося на посту ДАІ в районі селища Пісочин. Міліціонери побили кореспондента громадського телебачення, звати його Реуцький Костянтин. Він їхав із зони АТО до Києва. Про це повідав сайт телеканалу.
11:50
29 січня харків’яни зібралася біля каменю, встановленого в честь проголошення суверенітету України, щоб вшанувати пам'ять героїв Крут.