20 січня 2015

20:06
Діти, які живуть у бомбосховищах, позбавлені можливості навчатись. У зайнятих бойовиками містах школярі отримують завдання від учителів по телефону. Освіту здобувають за українською програмою.
18:56
По клопотанню міськради апеляційний суд на своєму засіданні 19 січня переніс слухання справи про знесення в Харкові монумента Леніну на 2 лютого.
18:37
Індекс споживчих цін по області в грудні 2014 року складав 102,8% передає корреспондент "Харків. Коментарі" за інформацією ГУ статистики в Харківській області, цінові коливання на споживчому ринку області цього року відрізнялися від торішніх майже за усіма групами товарів.
18:24
Командир батальйону "Донбас", народний депутат Семен Семенченко вважає, що вибухи в Харкові і Одесі звучать тому, що на місцях не створені батальйони територіальної оборони. Він закликає місцевих активістів проявити ініціативу, інакше "це може бути не наше місто і не наша країна".
18:10
Адвоката Олександра Грузкова, який був убитий біля будинку по вул.Чичибабіна, 2, в понеділок, 19 січня, зв'язують з екс-прокурором Харківської області, прокурором Криму Василем Синчуком. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
15:28
19 січня в Харківському антикризовому центрі відбулася прес-конференція з теми «Як забезпечити виконання закону «Про очищення влади»».
15:18
За цією справою слідчі Харківщини відкрили кримінальне провадження. Стаття 115, ч. 1 (умисне вбивство) ККУ. Таку новину повідали представники прес-служби слідчого управління.
15:06
Вчора біля суду здетонував у Московскому районі саморобний вибуховий пристрій. Таку новину повідала Віта Дубовик, представник прес-служби прокуратури області, передає кореспондент depo.ua.
13:08
Крім того, постраждали мирні жителі. Кількість жертв уточнюється. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
12:58
«Народний губернатор» Павло Губарев, викрадений вчора чеченськими бойовиками, повернувся додому. Повідомляє «Восточний дозор».