5 січня 2015

18:54
Графік відключення світла в Харкові і області вже опублікували на сайті обленерго. Але він може ще змінитися, а застосовувати його будуть тільки у разі крайньої необхідності, повідав Сергій Кирик, голова правління АК "Харьківобленерго".
17:58
Їх було двоє. Вони підробляли документи, які свідчать про право власності на нерухомість, за допомогою комп'ютерної техніки. Злочинці "брали" ту нерухомість, власники якої померли, а родичі не заявили вчасно про свої права.
17:43
Про те, що в Харківській області з'явився дачний злодій, в міліції стало відомо після того, як тридцятирічний житель Рогані звернувся до них із заявою. В якій вказав, що у нього на дачі вкрали виріб з металу, вагою вісімдесят кілограмів.
17:32
Йдеться про період з тридцять першого грудня по п'яте січня. Саме у цей святковий проміжок загинули 3 людини.
17:23
Історія зі зняттям пам'ятної дошки Юрієві Шевельову, українському філологові, має продовження. Активісти Харкова більше року працювали над тим, щоб рішення про знесення дошки міськрадою визнали незаконним. І ось, Харківський апеляційний адміністративний суд ухвалив рішення на користь захисників Шевельова.
17:08
Десь бурульки, а десь величезні брили льоду. Після того, як в Харкові почалася після морозів відлига, на багатьох будинках по вулицях міста з'явилися безліч "крижаних загроз". На вулиці Радянській, наприклад, бурульки досягають одного метра.
16:52
«Через двадцять років після розпаду СРСР історики назвуть важливу причину краху Радянської імперії – націоналізм союзних республік. Він був завжди! Ще в часи Леніна патріоти з околиць замислювалися про незалежність. Деякі не лише мріяли, але і брали в руки зброю. Не обираючи між засланням і смертю, між Сталіним та Гітлером. Дивіться. Дуже скоро. Фільм-розслідування від Ігоря Піддубного «Степан Бандера. Україна між червоним та чорним».
15:05
Українські військовослужбовці, які на даний час знаходяться в зоні АТО, на різдвяні свята будуть забезпечені поліпшеним раціоном харчування.
14:12
В Одесі на вулиці Гімназійній 3 в неділю о 22:30 прогримів вибух. Причиною став вибуховий пристрій невстановленого походження.
01:07
Декілька днів тиші і знову війна. У Петрівському районі Донецька відучора поновились бої. Вранці від обстрілів постраждали мирні мешканці. Поранення дістали щонайменше троє. Снаряди зруйнували три будинки, в частині району немає світла.