22 грудня 2015

20:57
Бойовики спробували проникнути на підконтрольну українським силам територію та неодноразово робили збройні провокації.
19:27
Бойовики увійшли в "сіру зону" на Маріупольському напрямку і стягують заборонене Мінськими домовленостями озброєння уздовж лінії розмежування.
16:31
Першу офіційну ялинку вже відкрито на подвір’ї Центру дитячої та юнацької творчості №5 біля Центрального ринку.
16:34
22 грудня співзасновники Харківського антикорупційного центру провели прес-конференцію, де оприлюднили результати своїх досліджень.
13:24
Хто винен в тому, що дитина ледь не загинула у воді, - розбираються у прокуратурі.
13:11
У центрі Харкова на місці аварії працюють поліцейські. На пр. Науки та вул. Тобольській сталася аварія за участю двох авто таксі.
13:04
Нещодавно в харківській книгарні «Є» відбувся літературний вечір, присвячений виключно україномовній поезії та прозі.
12:31
Сьогодні вранці, десь на початку дев’ятої години, сталося дтп за участю іномарка та велосипедиста. Наразі останній зі зламаною рукою перебуває у лікарні.
11:48
Усе, що трапилося у Краснокутську напередодні, - це протидія черговій раковій пухлині, що прокинулася після революції і люстрації під час війни та економічних проблем в державі.
10:46
21 грудня у актовій залі Харківського національного університету радіоелектроніки відбулася зустріч «10 задач розвитку ХНУРЕ», на котру тимчасово в.о. обов’язки ректора Едуард Рубін запросив науковців та викладачів. Захід пройшов у форматі відвертої розмови про те, які зміни чекають ВИШ та як він має далі розвиватися.