8 грудня 2015

19:57
У проект Регламенту Харківської міської ради, яка складається з 81 пункту, демократичні сили пропонують внести 59 правок.
19:31
При виконкомі Харківської міської ради має бути створена Громадська рада, яка братиме активну участь в розвитку міста, формуванні бюджету і в контролі за бюджетним процесом.
18:28
9 грудня о 14:30 у прес-центрі ХОДА відбудеться прес-конференція на тему «Про проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році».
17:50
Особливо перед черговою сесією міськради вже нового сьомого скликання треба говорити про ухвалення нового регламенту роботи міської ради Харкова. Це допоможе зняти і напруження під стінами виконкому і демократизувати процеси ухвалення важливих рішень. Про це сьогодні, 8 грудня, під час прес-конференції у Харківському кризовому інфоцентрі повідомила Надія Савинська.
16:57
Обмеження роботи на спрощеній системі оподаткування, обов'язкові касові апарати і скорочення допустимої кількості найнятих робітників для єдиноподатківців. Саме цього побоюються харківські підприємці якщо реформування податкової системи станеться згідно з проектом Мінфіну. Нагадаємо, в Україні запропонували два варіанти оновлення системи оподаткування. Міністерство фінансів представило проект «Усе по 20», який так назвали через запропоновані розміри податків. Услід за ним 113 депутатів-співавторів внесли в Раду свій законопроект, який прославився радикальним зниженням податкових ставок.
16:13
Впровадження енергозберігаючих технологій, підвищення енергоефективності, енергетична сфера, сільське господарство, освіта, наука. Італія планує співпрацювати з Харківщиною мало не в усіх сферах і галузях.
15:07
Інцидент стався на Харківщині, неподалік села Затишшя. Усе трапилося 8 грудня, в аварії п’ятеро людей постраждало, а одна - загинула.
14:31
Мова йде про харківський «Діснейленд», тобто парк ім. Горького. Будівлі та земельні ділянки у цьому місці відпочинку належать колишнім членам Партії регіонів, оточенню мера Кернеса, родині Давтяна (керівника Харківської міської партії «Солідарність»).
09:52
Малий та середній бізнес (МСБ) Харківської області під егідою ХОГО «Асоцація приватних роботодавців» об’єднався у регіональний штаб Коаліції підтримки спрощеної системи оподаткування.
11:19
Мова йде про трамвай №12, що загорівся під час їзди о пів на дев’яту ранку 8 грудня.