3 грудня 2015

17:42
Наступного року більше чоловіків захоче служити в армії на контрактній основі. Чому саме, далі в матеріалі.
17:03
Маски-шоу сьогодні завітали в гості харківського УБЕЗ. Мова йде про обласне управління харківської Державної служби боротьби з економічною злочинністю, що розташоване на вул. Ярославській, 1/29. Там сьогодні тривають обшуки.
16:40
У Києві сьогодні був презентований «Проект Слобожанщина». Влаштувала захід всім відомий та беззмінний ватажок комуністів Харкова, а також прихильниця «російського миру» Алла Александровська.
15:50
З появою швидкісного інтернету нового покоління перед українцями постало питання, що краще 3G смартфон або 3G модем. Щоб відповісти на це питання, треба розібратися в тому, які переваги є у цих пристроїв, а також зрозуміти, які з вказаних переваг взагалі потрібні конкретному користувачеві. Але про все по порядку...
14:44
За планом цієї осені в Харківській області на строкову військову службу повинні були призвати 648 чоловік. Регіон з цим завданням впорався на всі сто відсотків. Про це на прес-конференції у філії Інституту Горшеніна повідомив в.о. Харківського обласного військового комісара Юрій Калгушкін.
10:40
У Харкові через негоду, мокрий сніг та дощ напередодні були затримки в руху приміських електропоїздів. І така ситуація спостерігалася майже на всіх залізничних станціях області.
10:31
На думку колишніх колег "дідуся", він вирішив поквитатися з українськими силовиками за арешт свого сина.
10:55
2 грудня в харківській книгарні «Є» пройшла презентація двох видань Богдана Ігоря Антонича.
10:11
Під снігопад потрапили і патрульні Харкова. Їхню автівку ледь не завалило снігом.
09:49
Йдеться про пам’ятник репресованим кобзарям. Він знаходиться в саду Шевченка у Харкові. Поблизу ХНАТОБу. Напередодні його зруйнували вандали.