4 грудня 2015

01:21
4 грудня стартувала глобальна правозахисна акція Amnesty International – Марафон написання листів.
23:09
4 грудня в межах проекту «Безмежні люди» був презентований календар, який може змінити обивательські уявлення про людей з інвалідністю.
22:24
В Харкові відбулася прес-конференція за участі авторів проекту «Безмежні люди». Під час заходу була презентована програма соціального підприємництва, завдяки якій було відкрите підприємство «Соцінтел», що надаватиме можливості для заробітку людям з проблемами зору.
17:45
Найгірша ситуація у приватному секторі. Фахівці обіцяють, що у цих будинках електрика з’явиться не раніше неділі.
15:30
Рядові поліцейські, наймолодші за званням, у котрих нема вислуги років, будуть отримувати більше 6 тисяч гривень окладу на місяць. Яку ж зарплату матиме голова Нацполіції та його зами?
14:02
Водограй або козак. Саме це має стояти на площі Свободи у Харкові замість колишнього пам’ятника Леніну.
13:45
У харківській поліції повідомили, предмет, який лежить прямо на дорозі по вулиці Сумській, загрози не несе. Тому причин для паніки нема.
12:32
У центрі міста на Сумській прямо на дорозі поклали підозрілий предмет. Він схожий на бомбу.
12:08
Наразі здоров’ю хлопця нічого не загрожує. Вчора цього 22-річного студента на Салтівці хотіла вбити група невідомих зі зброєю.
11:19
Інцидент стався на розі Пушкінської та Гіршмана. На дорозі зіткнулися «Volkswagen» і «Таврія». Усе трапилося напередодні, 3 грудня. За словами перехожих, одним з учасників аварії був правоохоронець, який займає високу посаду в слідчому управлінні Національної поліції.