28 грудня 2015

23:08
28 грудня в с. Долинка, що в Криму, так звані «кримські казакі» в кількості двадцяти п’яти осіб влаштували рейд по оселям кримських татар. Ними керував «отаман» Яковлєв зі своїм заступником Рохманом.
22:39
На пропускному пункті пропуску Гоптівка, який знаходиться на кордоні між Харківською та Бєлгородською областями, виник великий затор.
21:07
Мешканцям Сєверодонецька Луганської області довелося відмовитися від гарячої води через високі тарифи, встановлені КП «Сєвєродонецьктеплокомуненерго».
20:41
В Харкові видається календар під назвою «Моя Україна» на 2016 рік. Всі вилучені від його продажі кошти підуть на лікування хворих дітей-переселенців.
19:22
В селі Кислиця Одеської області волонтери та громадські діячі мають намір створити реабілітаційний центр для військових та їх сімей
18:47
Прес-служба Прикордонної служби повідомила, що під час свят термін роботи пропускних пунктів в зоні АТО буде збільшений.
18:16
Під час презентації проекту «Станція Регіон» представники громадських організацій розповіли, з якими проблемами доводиться стикатися вимушеним переселенцям.
17:28
28 грудня під час прес-конференції представники громадських організацій розповіли, як проект «Станція Регіон» допомагає вимушеним переселенцям.
15:46
Як повідомила прес-служба Національної поліції, правоохоронцями була вилучена зброя, яка перевозилася в легковому автомобілі Toyota.
15:25
Про це розповів полковник Андрій Лисенко, представник адміністрації Президента України з питань АТО.