25 грудня 2015

18:41
Під час своєї прес-конференції представниці ГО «Свідомі», розповівши про причини виникнення корупції у вишах та надавши статистичні дані, перейшли до методів її подолання.
18:24
Городяни у Харкові частіше за все невірно паркуються та не дотримуються правил дорожнього руху. Через це власники деяких автівок, навіть преміум-класу, таких як «Тесла» або «Порше», вимушені були забирати свої автомобілі зі штрафних майданчиків.
17:43
З появою копів в Харкові зменшилася кількість бешкетників. Про це сьогодні, 25 грудня 2015 року, під час брифінгу в ХАКІ повідомила Ольга Юськевич, начальник патрульної поліції міста. У зв'язку з тим, що в Харкові працює патрульна поліція, громадяни міста стали все частіше викликати копів на домашні розбирання.
16:15
25 грудня представниці ГО «Свідомі» оприлюднили статистичні дані щодо розповсюдження корупції в українських вишах та назвали причини її виникнення.
15:59
У Харкові за 100 днів роботи нової поліції звільнили 25 патрульних, 11 з них були відсіяні ще в процесі навчання, 14 же копів звільнилися за власним бажанням через важкий графік роботи. Про це під час брифінгу в ХАКІ повідала Ольга Юськевич, начальник патрульної поліції Харкова.
13:35
Депутати проголосували за зміни в Податковий кодекс, які встановлюють єдиний соціальний внесок на рівні 22% зі зниженням порогу річних доходів для «упрощенців» до 5 млн грн.
12:10
Інцидент стався на Клочківській. Авто «Nissan Leaf» врізалося у фургон. Жертв нема.
11:41
ВР був прийнятий законопроект "Про внесення змін до закону України" Про Національну гвардію України "щодо удосконалення правових основ діяльності Національної гвардії України".
11:20
На давню військову знахідку натрапили у Харкові на території лікарні невідкладної хірургії. Мова йде про гранату. Її виявили тоді, коли проводили будівельні роботи.
10:30
На одній з найбільш площ Європи у Харкові автобус зіткнувся з авто «Mercedes».