9 грудня 2015

22:03
Того дня в Єврейському культурному центрі «Бейт Дан» відбулася презентація соціального проекту під назвою «Давай дружити» для дітей з особливостями розвитку та їх батьків.
18:55
9 грудня харків’яни зібралися на площі Свободи, щоб проводити батальйон поліції особливого призначення «Харків» до зони АТО.
17:50
Про це йдеться у листі Генеральної прокуратури на депутатський запит Олександра Кірша на ім’я Віктора Шокіна, генпрокурора, з питання затримання зарплати працівникам ХАЗу і відсутності нарахувань до Пенсійного фонду.
16:44
ЗНО в країні влаштують з 5 травня по 10 липня 2016 року. Розклад проведення тестування вже є.
15:55
«Знахідка», що лежала на парковці біля Київського райсуд, виявилася справжньою бойовою гранатою. Могли постраждати і відвідувачі, і працівники, якби їх вчасно не евакуювали.
14:58
Під час фестивалю його організатори проведуть міську акцію по збору подарунків для вихованців інтернатів.
14:45
В харківській книгарні «Є» пройшла презентація низки дитячих книг від «Фонтану казок» за участі поета та головного редактора видавництва Івана Андрусяка.
14:04
Невідому «знахідку» сьогодні побачили біля суду на вулиці Блюхера. Предмет лежав безпосередньо на автостоянці. Цей інцидент зірвав роботу адміністративного закладу.
12:27
Служба безпеки України, нарешті, викликала на допит голову окупаційної адміністрації Луганська Маноліса Пілавова.
12:13
Гонитва за порушником завершилася дорожньою пригодою. Про що йде мова?