13 січня 2016

20:25
Михайло Саакашвілі відвідав харківську підземку, аби запросити пересічних городян на Антикорупційний форум, який відбудеться 18 січня 2016 року.
16:55
Сьогодні, 13 січня, по школі №119 стріляли. Три кульові отвори у вікні одного з класів були знайдені вранці.
14:41
ДТП сталося на розі вулиці Димитрова та пр. Металургів. Автівка «Рено» «влетіла» у дерево.
14:31
Представники фракції «Самопоміч» заявили під час сесії міськради про те, що у Харкові вже чимала кількість хворих на грип, також з кожним днем росте кількість шпиталізованих. У відповідь Світлана Горбунова-Рубан, начальник профільного департаменту, повідомила, що епідпоріг не перевищено.
14:35
Сьогодні в Харкові відбулася прес-конференція за участі губернатора Одещини Михайла Саакашвілі, приурочена до проведення Антикорупційного форуму.
14:16
Поки Саакашвілі у Харкові на брифінгу говорив про підготовку до Антикорупційного форуму, у цей час проводився обшук в Одеській ХОДА. Правоохоронці обшукали департамент фінансів.
13:58
Під час брифінгу, який присвятили Антикорупційному форуму, Михайла Саакашвілі, губернатора Одещини, запитали про мера Кернеса.
13:24
Основна мета Руху за очищення - це повне оновлення політичної системи України, яка застрягла і знаходиться в стагнації. Після останніх подій в Україні час почати активні дії зі Сходу України, саме з великого, головного міста Сходу України, тому що звідси потрібно починати йти конкретними кроками. Про це під час брифінгу сьогодні, 13 січня, в ХАКІ повідомив губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі.
12:11
Уранці неподалік від станції метро «Масельського» відбулася дорожня аварія. Збили пішохода.
10:22
Бойовики відкривали вогонь по українських вояках цієї доби вже не один раз.